تبلیغات
موضوعات
جستجو
پیوندهای روزانه
لینک دوستان
- دریافت رایگان این قالب
- سایت عاشقانه ماندگار فان
- سایت عاشقانه عشق آفرین
- جامعه رادیو اماتوری ایران
- سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي
- شرکت اروم الکترونیک
- فروشگاه قطعات الكترونيكي
- ARRL • Devoted Entirely to Amateur Radio
- درددل های یک بازنشسته
- نخستین سایت آموزشی رادیو آماتوری در ایران
- نشریات آماتوری
- EP2MRD
- QRZCQ - The database for radio hams
- شناسه تخصيص نحوه دستورالعمل ايستگاه به ارتباط راديويي هاي ) Call Sign ( دستورالعمل ارتباط شناسه تخصيص نحوه ايستگاه به راديويي
- رادیو آماتوری
- کلوپ رادیو آماتوری ایرانیان
- ارسال لینک
صفحات جانبی
امکانات جانبی
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 258
بازدید هفته : 2502
بازدید ماه : 11547
بازدید کل : 1865971
تعداد مطالب : 673
تعداد نظرات : 121
تعداد آنلاین : 1
تقويت كننده باند پهن با ترانزيستور اكسيد فلزي و 70 وات خروجي
با سلام
يكي از دوستان و علاقمندان مدارات الكترونيك و از مشتريان پروپاقرص مهندس عاملي جناب مهندس محمد سهرابي چند طرح ايشون رو ساخته و تكميل كرده اند
1- فرستنده گيرنده 27 مگا با توان ده وات و سوپر هتروداين كريستالي
وبلاگ جناب مهندس رئیس دانا
با سلام
جناب مهندس رئیس دانا بنیانگذار مجلات و نشریات علم الکترونیک و مخابرات و رادیو تلویزیون ایران وبلاگی دارند که توسط ایشان مطالب بسیار وزین و با ارزشی منتشر می گردد
سعی من استفاده از مطالب گهربار و جالب ایشان است و دوستان و علاقمندان را نیز توصیه به بررسی ان می نمایم
با آرزوی توفیق روز افزون و موفقیت بیش از پیش ایشان
etesalkootah.blog.ir
راديوي طرح برزيلي
سلام عليكم
اين طرح راديوي مهندس عاملي است كه بسيار جالب است
اطلاعات كامل اين طرح در سايت www.ephamradio.com مي باشد
amplifier HF
با سلام
طرح زير از سايت دوست عزيزمان اقاي قنبري برداشت شده و بنده در حال ساخت آن مي باشم
http://www.ephamshop.com/index.php/-hf-high-frequency-amplifire.html
در مدار شكل 2 يك مدارتقويت كننده خطي (Linear Amplifier) جهت استفاده در دستگاههاي HF آمده است و ميتواند با ورودي بين 2 الي 5 وات در ورودي ، قدرتي 18 الي 25 وات در خروجي ايجاد نمايد و بدليل كار با مدولاسيون SSB داراي باياس 600 تا 700 ميلي ولتي ميباشدوبه آن تقويت كننده كلاس AB ميگويند.
در اين مدار از دو ترانزيستور 2SC1972 ساخت ميتسومي ژاپن استفاده شده وميتوان بجاي آن از ترانزيستورهاي مشابه ومرغوب ديگر استفاده نمود .لازم بذكراست دربازارالكترونيك ، متاسفانه قطعات نامرغوب چيني بسياربفروش ميرسند كه اغلب براي مدارهايRF)Radio Frequency)
مناسب نيستند و بازدهي اينگونه مدارهارا كاهش ميدهند لذا توجه علاقمندان را به اين مهم جلب نموده تا حتي المقدورجهت صحت كارمداراز قطعات مرغوب استفاده نماييد .
QRP20W2
تضعيف كننده هاي ورودي شامل سه مقاومت 220 و 22 اهم جهت حفاظت ورودي مداردرمقابل قدرت هاي بيش از 3 وات ، تا حداكثر 7 وات ميباشد . اينگونه مدارها داراي سنسورحساس به فركانس راديويي هستند تا به محض ورود RF رله RL1 , RL2 بكار افتاده ومدارفوق را بكار اندازند و در موقع شنود مدار تقويت را خارج وآنتن را به گيرنده وصل نمايند. در شكل 3 مدار سنسوررا ملاحظه مينماييد كه روش كار ساده اي دارد وفركانس راديويي بمحض ورود ويكسوسازي توسط دو ديود1N4148 و تقويت توسط ترانزيستور BD137 رله ها را بكار انداخته تا تقويت كننده وارد مدار شود .
A5
كليد SSB DELAY براي ورودي مدولاسيون SSB درحالت صحبت يا PHONE ميباشد تا رله درموقع وصل پايدارتر عمل نمايد و در موقع كار برروي مدولاسيونهاي ديجيتال يا AM ميتوان آنرا قطع نمود .
در مدار سنسور از دورله تك كنتاكت 12 ولتي 1 آمپراستفاده شده است وسيم پيچهاي TR1 و TR2 به روش شرح داده شده درپايين پيچيده ميشوند .
در زير نمونه فيبر مدارچاپي آمده است .
CB4 2
عكس مدار كامل شده نيز در زيرآمده است :
A7
سيم پيچ TR1 شامل يك دور سيم شش دهم ميليمتردراوليه و4 دورازهمان سيم درثانويه روي هسته دوسوراخه به شماره BN2403 كه مخصوص فركانس HF ميباشد پيچيده و از سر وسط چهاردوريك انشعاب گرفته ميشود . TR2 نيز همانند TR1 به تعداد دور 1 و 4 دور اما از سيم نمره 1.5ميليمتربرروي هسته ذغالي BN2406-2 پيچيده ميشود .
A8
تمامي قطعات مدارهاي مذكور را ميتوانيد با ارسال ايميل به آدرس www.ephamshop.com درخواست وتهيه نماييد . لازم به ذكراست كه اضافه نمودن اين مدارها به دستگاههاي HF ميبايست متناسب با قدرت خروجي تعيين شده در مجوز راديويي باشد .
با تشكراز همراهي شما عزيزان
( قنبری - اقدسی )
آرشيو مجلات
سلام دوست عزیزم مهندس کشاورز مجلات الکترونیک و رادیو تلویزیون رو آرشیو می نمایند لذا دوستان علاقمند ضمن تماس با ایشان نسخه مجله خودرا امانت بایشان داده تا پس از اسکن عودت فرمایند ۶۶۹۰۷۴۵۹
تماس راديوئي
با سلام و آرزوي سلامتي همه عزيزان
امروز بعد از 45 سال اولين تماس با كالساين رسمي خودم EP5ABD را گرفتم و تونستم با بقيه دوستان در شيراز تهران كرج تبريز و مشهد تماس بگيرم
به خودم و بچه هاي گروه و همه علاقمندان راديو تبريك مي گويم.
جادارد از مسئولين محترم رگولاتوري خصوصا جناب ميري و ساير همكارانشان تشكر ويژه داشته باشم
از جمله تست هاي جالب تماس در مود AM و FM بود كه صدا خيلي جالب و قشنگ بود
طبق پيش بيني ها ما چند ساعت بيشتر انتشار محلي مناسب نداشتيم لذا اين چند ساعت را با تست و كيفيت سنجي و انواع انتشار گذرانديم
سعي مي كنم در مرحله بعد در صورت امكان قبلا اعلام كنم تا علاقمندان بتوانند با حضور روي فر كانس با گروه تماس گرفته و يا صداي مارا بشنوند.
با آرزوي بيشتر و بهتر شدن و فعاليت روز افزون اعضاء و علاقمندان ايراني در سراسر جهان
EP5ABD
REZA
dds
با سلام
با کمک دوست عزیزم آقای سجاد از دزفول توانستم یک دستگاه نوسانساز دیجتال - آنالوگ با ای سی 9850 ساخته و از 100کیلو تا 40 مگا(39999999هرتز) را راه اندازی نمایم
نقشه سیم کشی و نماهایی از دستگاه ساخته شده جهت اطلاع دوستان ارسال می گردد
لیست جدید افراد پروانه دار
با سلام و تسلیت و تعزیت ایام سوگواری سالار شهیدان حسین علیه السلام
لیست جدید افراد دارای گواهینامه که دیروز منتشر شد:
سوار بر امواج رادیو .
http://www.jadidonline.com/images/stories/flash_multimedia/iran_radio_amateurs_56/radio_low.html
http://www.jadidonline.com/story/28052015/bhr/iran_radio_amateurs
رادیو آماتوری یک سرگرمی علمی و فنی است. رادیوآماتور شخصی است که به ارسال و دریافت امواج رادیویی از طریق دستگاههای گیرنده و فرستنده که یا خودش سوارکرده و یا از بازار خریده به رد و بدل کردن پیام های رادیویی بر روی فرکانس های تعیین شده می پردازد. هماکنون در سراسر دنیا حدود ۲/۵ میلیون نفر رادیو آماتور وجود دارند که دارای پروانه مجوز هستند و توسط دولتها ثبت شدهاند.
"محمد عظیمی" رادیوآماتور ایرانی در این زمینه میگوید: "علاقهمندان و فعالان در حوزه رادیوآماتوری میتوانند از هر سن و قشری باشند و به هر شغلی اشتغال داشته باشند. حتا افراد معلول یا بازنشسته هم میتوانند رادیوآماتور باشند. این افراد با همتایان خود در سراسر دنیا ارتباط برقرار میکنند."
وی طی ۱۰ سالی که به این فعالیت میپردازد از طریق تماسهای رادیویی با افراد مختلفی در سراسر جهان آشنا شده و با آنها در ارتباط بوده است: "هر رادیو آماتوری یک «علامت خطاب» یا Call Sign دارد که دو حرف اول نشانگر منطقه جغرافیایی و مابقی حروف مربوط به منطقه جغرافیایی داخلی و نام خود شخص است. البته همه اینها به اختصار حرف اول کلمه را بیان میکنند. علامت خطاب من EP2LMA است."
پیدایش رادیوآماتوری همزمان با اختراع رادیو در سال های پایانی قرن نوزده صورت گرفت. در مدت کوتاهی پس از اینکه بشر توانایی ارسال و دریافت امواج رادیویی به صورت بیسیم را پیدا کرد افراد بسیار زیادی در این حوزه فعال شدند. عدهای با رویکرد مالی و عدهای بیشتر، تنها به خاطر عشق و علاقهای که به همراهی با این رسانه جدید داشتند شروع به فعالیت در این زمینه کردند. تا جایی که در اوایل قرن بیستم تعداد فعالان در زمینه رادیو در ایالات متحده رو به گسترش گذاشت. دولت آمریکا در سال ۱۹۱۲ برای اولین بار تصمیم به دادن جواز و قانونمندسازی ارتباطات رادیویی گرفت و دو سال بعد هزاران رادیوآماتور آمریکایی به اتحادیه ارتباطات رادیویی پیوستند.
طی سالهای قرن گذشته عاشقان الکترونیک و مخابرات به آزمایشهای بسیاری در زمینه تجهیزات رادیویی دست زدند و این فن را به سرعت گسترش دادند. در سال ۱۳۰۳ هجری شمسی اولین تلگراف بیسیم ایران در دویست هزار متر مربع از زمینهای یکی از قصرهای دوره قاجار برپا شد. در سال ۱۳۰۵ نیز نخستین دکل موج بلند در ایران که هنوز هم پایه آن موجود است در کشورمان نصب شد. چند سال بعد در ۱۳۱۳ برای اولین بار مجلس ایران، قوانین استفاده از رادیو را تصویب کرد و مقرر شد که افراد برای نصب آنتن و استفاده از امواج رادیویی برای ارسال و دریافت، نیاز به کسب اجازه رسمی از وزارت پست و تلگراف و تلفن داشته باشند.
در آن سالها تعدادی از ایرانیان نیز مسحور این فناوری جدید شده بودند که می شد با آن امواج صوتی را در یک لحظه از یک سوی کره زمین به سوی دیگر فرستاد و گرفت. اینها همان رادیوآماتورهای اولیه بودند که رفته رفته موجب پیشرفت این فن جدید در ایران شدند.
در ۱۳۲۵ اولین تماسهای رادیوآماتوری که بدون اجازه رسمی انجام شده بود درسال ایران ثبت شد. اما صدور اولین پروانه رسمی فعالیت رادیوآماتوری به سال ۱۳۳۷ برمیگردد. در حقیقت تعداد رادیوآماتورهای قدیمی ایرانی که تا پیش از انقلاب فعالیت میکردند به زحمت به تعداد انگشتان دست میرسد. عدهای از آنها فعالیت خود را در سالهای بعد از انقلاب نیز ادامه دادند.
مجوز داشتن در این حوزه بسیار مهم است. چرا که رادیوآماتورهای سراسر جهان فقط مجاز هستند که در باندهای فرکانسی ویژهای به فعالیت بپردازند و هرگونه اشتباه سهوی یا عمدی می تواند در امر ارتباطات مخابراتی ارگانها و سازمانهای مختلف، تداخل ایجاد کند و برای مثال اگر این اشتباه در باند ارتباطات پروازی صورت بگیرد ممکن است لطمات جبران ناپذیری داشته باشد. از همین رو، در کشورهای مختلف، امتحانات و آزمونهای رادیوآماتوری برای اعطای مجوز به صورت دوره ای برگزار میشود و فقط افرادی که مهارت و صلاحیت کافی داشته باشند موفق به دریافت پروانه رادیوآماتوری میشوند.
در ایران اما، جوانانی که بعد از انقلاب به رادیوآماتوری پرداختند برای کسب مجوز صبر زیادی کردند تا اینکه بالاخره در آستانه میانسالی، فعالیتهای آنان حالت رسمی و قانونی پیدا کرد و بعد از مدتها به تعویق افتادن امتحانات دورهای در سال جاری حدود پنجاه نفر مجوز رادیوآماتوری گرفتند. این در حالی است که تعداد رادیوآماتورهای ثبت شده در کشور ژاپن به بیش از یک و نیم میلیون نفر میرسد و در آمریکا نیز بیش از هفتصد هزار نفراند.
رادیوآماتورها بدون چشمداشت مالی به پیشبرد علم مخابرات و الکترونیک کمکهای شایان توجهی میکنند چرا که مدام در حال آزمایشهای رادیویی هستند. علاوه بر این در زمانهای بحرانی مانند بلایای طبیعی، کمک بسیار قابل توجهی را در برقراری ارتباط و نجات جان انسانها انجام میدهند. پیش آمده که در کشورهایی که دارای تعداد بیشتری رادیوآماتور هستند حوادث پیشبینی نشدهای اتفاق افتاده و تا چند روز رادیوآماتورها، تمامی نیاز به برقراری ارتباط را تامین کردهاند. برای مثال میتوان به زلزلهها و سونامیهای منطقه شرق آسیا اشاره کرد.
یک فرد رادیوآماتور در تمامی عرصههای زندگی، علاقه مند به این فعالیت است و مثلاً هدف او از سفر کردن، آزمایش تجهیزاتش در مناطق مختلف کوهستانی و جنگلی است. رادیوآماتورهای سراسر جهان بعد از اینکه با یکدیگر تماس برقرار می کنند علامت خطاب و نیز توان تجهیزات و قدرت آنتن و باند فرکانسی خود را به طرف مقابل اعلام میکنند. بسیاری از آنها پس از اینکه با کشورهای دور تماس برقرار کردند کارت پستالی را که به QSL Card معروف است برای طرف مقابل خود می فرستند و به این صورت، سابقه تماسهای ثبت شده را به صورت فیزیکی هم بایگانی میکنند.
در روزهای آخر هفته رادیوآماتورهای مسابقاتی برای برقرار تماس بیشتر برپا می دارند و ممکن است فردی در یک روز چندهزار تماس با نقاط مختلف جهان برقرار کرده باشد. این نوع تماسها اغلب بسیار کوتاه هستند و شماره تعداد تماسها به فردی که با او تماس برقرار شده، اعلام میشود. اما در روزهای عادی نیز رادیوآماتورها پس از برقراری تماس و به میان آوردن اصطلاحات فنی مربوط به خودشان ممکن است با طرف مقابل صحبتهایی در خصوص محل زندگی و آب و هوا و اختلاف ساعت دو منطقه و فاصله هواییشان به میان آورند.
تماس های رادیوآماتوری اغلب بین قارهای هستند. در زمانهای خاصی از روز، آنتنهای دست ساز این افراد قادر است که امواج رادیویی را که در ارسالهای زمینی زیر ۱۰۰ کیلومتر برُد دارد به سمت لایه یونسفر جو زمین پرتاب کند و با بهرهگیری از تابش این لایه، امواج تا ۵هزارکیلومتر قدرت پرتاب پیدا کنند و یکی از مهمترین دلایلی که رادیوآماتورها مدام در حال تست تجهیزات خود، در ساعات مختلف شبانه روز و در مکانهای متفاوت از نظر ارتفاع از سطح دریا و شهری و روستایی بودن هستند، همین افزایش برد تماس است.
در گزارش تصویری این صفحه پای صحبت یک رادیوآماتور ایرانی نشستهایم.
گواهينامه راديو آماتوري
با سلام
باطلاع جميع دوستان و علاقمندان راديو آماتوري كه در آزمون سال گذشته قبول شده اند مي رساند :
جهت در يافت گواهينامه خود و تكميل و ارسال فرم درخواست پروانه به رگولاتوري مناطق خود مراجعه فرمايند.
مثلا در اداره رگولاتوري منطقه اصفهان بيش از سي 30 كارت گواهينامه حاضر و منتظر حضور داوطلب جهت در يافت آن مي باشد.
لطفا سريعا با مراكز منطقه اي خود تماس حاصل نموده يا مراجعه نماييد
yagi antenna
باسلام
یکی از دوستان در شیراز انتن یاگی تک و دو و سه المنت برای باند های مختلف می سازند جهت اطلاع و سفارش با ایمیلشان تماس حاصل فرمائید
EP7AHN@YAHOO.COM
نمونه کار ایشان که برای دو المنت 14 مگا ست ملاحظه میفرمائید
به امید موفقیت این دوست عزیز اقای حامد نحرین و حمایت از ایشان
پروانه راديو آماتوري
با سلام و تبريك ايام پربركت تولد امام رضا (ع) و خواهر گرانقدرشان
اخيرا پروانه فعاليت راديو آماتوري مهندس عظيمي را صادر كردند كه بسيار باعث خوشحالي و مسرت است
اميدوارم بزودي پروانه بقيه بچه ها هم صادر و قادر به كار در پهنه امواج بشويم
در كنار پروانه ايشان پروانه يكي از اقوام را كه چند سال پيش صادر شده برسم يادبود و مقايسه مي آورم
طرح اصلاح شده مهندس عاملي
با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات
مطلبي از مهندس عاملي خواندم كه بسيار جالب بود و تكميل طرح هاي قبلي شان بود
من هرچه تلاش کردم مطمئن تر از این چیزی در نیومد..نه داغ میکنه ونه نوسان
البته در بیس ترانزیستور 1971 میشه مقاومت 2k7 را بالاتر برد تا جریان کشیدن حالت بیکاری کمتر بشه ودر عوض مقاومت امیتر را به حدود 2-5 اهم رسوند وخروجی خوبی ازش گرفت
برای فیبر مدار چاپی هم قبلا عرض کردم گراند باید خیلی خوب وگسترده باشه تا نوسان نکنه..بهتره یک تکه فیبر را سالم برداشته وبا نوک تیغ موکت بری نقاطی را رویش جدا کرده برای اتصال قطعات استفاده کنیم وگراند خوب داشته باشیم ..بیشتر مونتاژ در هوا مثل برزیلی ها
در وب سایت خودمون نمونه کار فیبرشون را گذاشتم
متاسفانه در مورد فیبر مدار نمیتونیم خوشکلی رعایت کنیم باید کارکرد درست باشه وزیبائی قربانی بشود
ep2c
با سلام و خوشحالي فعاليت گروه راديو اماتوري البرز و همچنين سايت اين گروه را اعلام مي كنم
www.irandx.ir
روز جهاني ارتباطات
با سلام و تبريك مبعث پيامبر مهر و رحمت محمد مصطفي (ص)
فردا روز جهاني ارتباطات و مخابرات در شبكه راديوئي جوان از ساعت 9 الي 10 صبح ويژه برنامه اي در برنامه كاوشگر جوان برگزار مي شود فركانس 88 مگا هرتز FM
از همه دوستان و علاقمندان راديو آماتوري دعوت مي شود با حضور خود در اين برنامه و تماس يا پيام يا يا مراجعه به سايت و يا به هر طريق ممكن علاقه و ابراز وجود و تمايل و طرفداري و اشتياق خود را به راديو آماتوري به نمايش بگذارند
به اميد شنيدن صداي گرم و ديدن پيام هاي شما عزيزان در اين برنامه
استقبال و علاقمندي و شركت در اين برنامه امكان تداوم آنرا مهيا ساخته و در پيشبرد و روشن شدن راديو اماتوري كمك فراوان خواهد كرد
با تشكر
عبدالحق
اخبار محصولات جدید
با سلام
در صورت علاقه دوستان می شود اخرین اخبار محصولات بازار رادیو را در سایت آورد بشرط علاقه و توجه دوستان
محصول جديد مهندس قنبري
باسلام و ارزوي موفقيت و سلامتي دوستان
(محصول جدید سال 94)
دستگاه Multi SSB با مشخصات زير، جهت ارايه به دارندگان پروانه راديوآماتوري وفقط با سفارش قبلي موجود ميباشد :
- قابل ارايه از 1 الي 9 باند HF در فركانسهاي راديوآماتوري .
- قابل عرضه در سه باند 40، 15 و 10 متربرابر با 7 ، 21 و28 مگاهرتز با قدرت خروجي 20 وات مطابق با مقررات سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي براي اشخاص داراي پروانه درجه 3
- قابل ارايه در قدرتهاي 20 ، 30 و100 وات بسته به قدرت خروجي مندرج در پروانه راديوآماتوري وسفارش.
- داراي ورودي كليد مورس براي كار درمود CW
- داراي ورودي و خروجي براي كارت صوتي كامپيوتر جهت كار در مود ديجيتال (طبق سفارش).
داراي DDS پيشرفته با ثبات بسيار بالا براي تنظيم فركانس بصورت خيلي دقيق (از 1 هرتز به بالا) با مشخصات زير:
- داراي قابليت كار در دو فركانس SPLIT و دوبل VFO
- داراي 20 حافظه.
- قابليت تنظيم فركانس با گامهاي 1 هرتز الي 1 مگاهرتز ورنج 500 كيلوهرتز الي 30 مگاهرتز
- قابليت تنظيم فركانس دقيق جداگانه براي گيرنده RIT
- قابليت قفل كليدها.
- قابليت برنامه ريزي براي فركانسهاي مياني مختلف.
- داراي نشانگر 2 در16 LCD
دارندگان پروانه معتبر راديوآماتوري جهت سفارش از طريق ايميل با ما تماس بگيرند .
info@ephamshop.com
ephamshop@yahoo.com
http://www.circuit-tech.ir/
با سلام
توسط استاد و بزرگ علم الکترونیک و مخابرات ناشر مجلات علم الکترونیک و مخابرات و مقالات استاد عاملی یعنی مهندس فرزانه دکتر فرزاد رئیس دانا با نشریه ای آشنا شدیم که امیدوارم استقبال از این نشریه فوق تخصصی و ارتباط علاقمندان رادیو و الکترونیک و رادیو آماتوری با این نشریه موجب گسترش و رشد روز افزون آن و تبدیل به ارگانی برای بیان مطالب فنی و تخصصی علاقمندان گردد
نشریه وزین فناوری مدار که ادرس و اطلاعات آن در زیر خواهد آمد
بامید توفیق روز افزون دست اندر کاران این نشریه
http://www.circuit-tech.ir/
آمار دارندگان گواهينامه و پروانه راديو اماتوري
با سلام و ارزوي سلامتي دوستان
لطفا از برادران و خواهران گرامي كه در آزمونهاي قبلي راديو آماتوري شركت كرده اند.
و قبول شده اند.
و موفق به اخذ گواهينامه شده اند.
و پروانه راديو آماتوري دارند
درخواست مي گردد در صورت علاقه جهت ثبت آمار و اسامي انان و راه اندازي كلوپ يا انجمن يا باشكاه و ساير فعاليتهاي ممكن نام و كال ساين و ادرس پستي يا ايميل يا تلفن تماسي از خودرا به اين سايت يا سايت هاي ذيل اعلام فرمايند www.ephamshop.com و يا www.ephamradio.com
مدار فیلتر وتقویت موج کوتاه sdr
با سلام و تبريك ايام
مدار فیلتر وتقویت موج کوتاه sdr
شرح اختراعات مسلم دیانی
سلام
محل جالبي براي علاقمندان انتن ها در باند يو اچ اف و توضيحات در باره طراحي هاي ان
شرح اختراعات مسلم دیانی(کلیک کنید)
http://antenna.blogfa.com/
http://antenna.blogfa.com/post-57.aspx
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=757ff86e1d81f37082b16eb503913ba9
به اميد موفقيت روز افزون ايشان
انتن مولتي باند
با سلام و عرض ادب
استاد عاملي در اقدامي بي سابقه آنتني بسيار ساده طراحي و ساختند كه عكس و توضيحات آن در ادامه خواهد آمد
جامعه رادیو اماتوری ایران
باسلام و خوشحالي فراوان راه اندازي سايت جامعه رادیو اماتوری ایران را به اطلاع علاقمندان به راديو رسونده و برايشون سلامتي و موفقيت ارزومندم
http://www.ephamradio.com/
میهمانان ( کروه راکال ) از کشور بلژیک
با سلام و تبريك آغاز حكومت منجي عالم بشريت مهدي موعود(عج)
میهمانان ( کروه راکال ) از کشور بلژیک در زمان جمعه 26 دیماه ساعت 00:05 صبح ( 5 دقیقه گذشته از نیمه شب پنجشنبه شب ) وارد فرودگاه امام خمبنی میشوند . از آنجا به فرودگاه مهر آباد رفته و صبح جمعه به سمت جزیره کیش پرواز میکنند .
+ نوشته شده توسط محمد مبینی در پنجشنبه یازدهم دی 1393 و ساعت 20:59 | نظر بدهید
راه اندازی ایستگاه رادیو آماتوری EP6T در جزیزه کیش .
ایستگاه رادیو آماتوری EP6T در تلریخ 6 دیماه 93 نصب و احتمالا از 7 دیماه 93 شروع به کار میکند . بازدید از ایستگاه برای عموم بازدید کننده های عزیز آزاد و استفاده از امکانات جهت رادیو آماتور های عزیز پیشبینی شده است .
محل ایستگاه جزیره کیش خیابان پروین اعتصامی روبروی هتل آبادگران کیش ویلاهای هتل آبادگران کیش این ایستگاه تا تاریخ 5 بهمن 93 دایر است
+ نوشته شده توسط محمد مبینی در پنجشنبه چهارم دی 1393 و ساعت 18:6 | 2 نظر
گروه راکال تمام سعی خود را انجام میدهد . که تجهیزات خود را آماده کرده و تست کند تا در هنگام عملیات در کیش بتواند موفق باشد .
تمرینات عملیات را میتوانید در این آدرس ببینید . این تمرینات در کشور بلژیک انجام شده . عملیات اصلی در تاریخ 26 دیماه 93 در جزیره کیش شروع میشود .
https://www.youtube.com/watch?v=F-TXNJsmzmA
https://www.youtube.com/watch?v=7XI7-a-DOWg
منبع خبر:http://radioamator.blogfa.com/
طرح جديد مهندس عاملي
با سلام
جناب مهندس عاملي امپلي فاير باند پهن در باند اچ اف ساختند و تست كردند با واتي نزديك 25 و كار بسيار خوب و حرارت كم
اين طرح در بلاگ زير اورده مي شود
http://irac.loxblog.com/
اين مدار رو به خروجي كيت مولتي اس اس بي جناب مهندس قنبري در ست كرده و وصل كردند
وبلاگ جديد
باسلام و ارزوي سلامتي دوستان
من وبلاگي جديد راه اندازي كردم كه مطالب جديد دوستان راديو آماتور رو اونجا مي آورم و در واقع محل نمايش و عرضه تازه هاي اماتوري ايران است
در صورت امكان كارهاي جديد رو اونجا خواهم آورد
http://irac.loxblog.com/
ضمن ارزوي سلامتي و موفقيت دوستان
توضيح جناب مهندس عاملي
با سلام و تسليت ايام جانسوز رحلت
مهندس عاملي فرمودند توضيح زير رو از ايشون در مورد طرح 27مگاشون بيارم كه مطلب مهمي است و اطاعت امرشون
شدت سنج حوزه field strange meter
با سلام و تشكر از استاد عاملي و دوستان علاقمند
استاد مرحمت كردند يكي از ابزار هاي ساده و بسيار مفيد كه آچار فرانسه همه راديو آماتور هاست را فرستادند
اين وسيله براي اندازه گيري قدرت امواج راديوئي است و در همه جا كاربرد دارد حتي در تنظيم فرستنده
از طريق آنتن آن و نزديك و دور كردن از فرستنده و كوتاه يا بلند كردن طول آنتن تلسكوپي مي توان قدرت انتشار فرستنده را اندازه گرفت و تنظيم كرد و يا با اتصال نوك پروب يا خازن نمونه گير در مدار به بودن نوسان يا امواج راديوئي مطمئن شد و با بالا بردن رنج ميتر يا ولتمتر قدرت را سنجيد من اين خروجي را به ورودي اهم متر در وضعيت ميكرو امپر سنج وصل كرده و با تغيير حساسيت نسبت به تنظيم و تست مدارات استفاده مي كنم
نقشه مدار:
طرح راديوي 27 مگاي مهندس عاملي
با سلام و تشكر از دوستان علاقمند به مطالب عرضه شده
درمورد نقشه فرستنده 27 مگاي مهندس عاملي ايشون توضيح دادند:
مقاومت به کار رفته درامیتر وسورس ترانزیستور ها همگی 560 یا 680 اهمی هستند..خازنهای عدسی در گیرنده وفرستنده روی سیم پیچهای 27 مگاهرتز 47 پیکو فارادند..آی سی 1366 را به جایش lm380استفاده کنند..دوتا رگولاتور هر2 باید 6ولت انتخاب شوند...ترانزیستورها ....-c945.. و ,k41=2n3819
ضمنا مجددا نقشه اصلاح شده با توضيحات كامل ارائه مي شود
البته دوستان متوجه هستند با اشاره به نقشه بزرگ و كامل آن نمايش داده مي شود
طرز ساخت انتن براي 2مگاهرتز (180متر)
با سلام و آرزوي سلامتي و قبولي طاعات
در طرح فرستنده 2 مگاهرتز جناب عاملي نحوه ساخت آنتن براي 2مگاهرتز را مطرح نمودند كه براي اكثر فركانسها قابل استفاده بوده فقط تعداد دور سيم روي لوله بايد كمتر شود مثلا در 3ونيم مگا نصف و 7 مگا يك چهارم دور گفته شده بكار ميرود
شرح آنتن در ذيل مي آيد:
طرح مهندس عاملي
با سلام و آرزوي سلامتي دوستان
طرح هائي كه از استاد مهندس عاملي سرور و عزيزمان ارائه شد شايد براي جوانان اين دوره و زمانه اصلا جزابيتي نداشته باشد و حوصله خواندن انرا هم بخرج ندهند و وقت و وقعي نگذارند
حق دارند چون خود من براي مدار تطبيق امپدانس انتن كه از خازن واريابل راديوي لامپي استفاده مي شود كل شهر مشهد را زير پا گذاشتم و نيافتم حتي در بعضي محله ها كه راديو هاي اوراقي مي فروختند رفتم جمع آوري شده و هتل ساخته بودند و بهر صورت پيدا نكردم
در سفر كوتاهي به تهران به سيد اسمائيل رفتم كه پاتوقمان بود و انجا هم چيزي پيدا نشد
بله به همين دليل و چندين دليل ديگر شايد اين طرح ها خصوصا مدارات لامپي مورد توجه نباشد انهم در عصر و زمانه اي كه با يك اي سي قابل برنامه ريزي همه كار مي شود كرد و خيلي از مدارات و قطعات و تكنيكهاي مورد استفاده مكانيكي و انالوگ جاي خود را به الكترونيكي و ديجيتال و مجازي داده اند
اما اصل ارزش كارهاي ايشان و زحماتي كه كشيدند و وقت و عمري كه براي اشاعه علم الكترونيك و ارتباطات گذاشتند به هيچ عنوان جاي بحث و جدل نداشته و برقرار مي باشد
طرح فرستنده 27 مگاي ايشان داراي مدارات متنوع و جالبي بوده و بسيار كاراست
در مدارات لامپي ايشان نحوه تهيه انتن فرستنده براي موج متوسط بسيار جالب و مفيد فايده است
نحوه ساخت مدار سنجش موج ايستا يا ولتاژ برگشتي يا باصطلاح VSWR متر كه در يكي از طرح هاي ايشان است بينهايت جالب و كاراست
در هر صورت مطالعه و بررسي اين طرح ها بسيار پر بار بوده و هدف از مطالبي كه بنده ارائه مي كنم بالابردن سطح دانش و توان علمي علاقمندان است و ساخت و استفاده از اين مدارات اصلا توصيه نمي شود چون ابتدا بايد مجوز كار و استفاده از اين دستگاهها را داشته باشيد
در جهت كسب تجربه و آزمايش اين طرح ها بسيار ارزشمند و براي بالا بردن سطح آگاهي علاقمندان مفيد است و لا غير
طرح مهندس عاملي 2
با سلام و ارزوي سلامتي و موفقيت دوستان
در ادامه طرحهاي استاد عاملي طرح گيرنده اي از ايشان را ارائه مي نمايم
طرح های استاد عاملی
با سلام
جناب مهندس عاملی از استادان و پیشکسوتان رادیو آماتوری در ایران هستند
جوانان (علاقمند به رادیوی )قدیمی (قبل از انقلاب) طرحهای ایشان را که در مجلات علمی چاپ و منتشر می شد از یاد نمی برند
با همت سایت www.ephamshop.com طرح هائی از ایشان چاپ شده که مجدد ارائه می گردد
با تشکر از دوست عزیزم جناب مهندس قمبری
ادامه طرح ها در ادامه مطلب:
كيت هاي شركت EPHAMSHOP
با سلام و ارزوي سلامتي
كيت هايي كه از شركت EPHAMSHOP در سايت اورده ام همه توضيحات و قيمت دقيقشان در سايت www.ephamshop.com مي باشد ولي اجمالي و تقريبي قيمت ها در حدود
زير مي باشد اين قيمتها تقريبي است
كيت راديو فرستنده گيرنده SSB 14مگاهرتز آماتوري 10واتي 250هزارتومان
كيت مولتي اس اس بي (گيرنده) 150 هزار تومان
كيت راديو اس اس بي 14 كامل (فرستنده گيرنده مخصوص گواهينامه دار هاست )450 و با جعبه و تست و تنظيم شده520 هزار تومان
فركانس متر قابل برنامه ريزي 57 هزار تومان
بوبين - خازن سنج 55هزارتومان
واتمتر و VSWR متر ديجيتال 145 هزار تومان
مدار تنظيم انتن ديجيتال 245 هزار تومان
و چندين كيت ديگر مانند نوسانساز DDS - تقويت كننده HF - ......
لازم به ذكر است قيمت كيت ها درب شركت مي باشد و شامل جعبه نمي باشد هزينه پست و در صورت درخواست مونتاژ و تنظيم و جعبه جداگانه حساب خواهد شد
ورود کاربران
عضويت سريع
پشتيباني آنلاين
آمار
کل مطالب : 673
کل نظرات : 121
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 94
آمار بازدید
بازدید امروز : 2502
بازدید دیروز : 258
ورودی امروز گوگل : 250
ورودی گوگل دیروز : 26
آي پي امروز : 834
آي پي ديروز : 86
بازدید هفته : 2502
بازدید ماه : 11547
بازدید سال : 480269
بازدید کلی : 1865971
اطلاعات شما
آی پی : 18.97.9.170
مرورگر :
سیستم عامل :
امروز :
خبرنامه
آخرین نطرات کاربران
-
جواد یاور مطلق - درود
بلا بدور باشه مهندس !
انشالله همیشه سرحال سالم تندرست باشید !
پاسخ:با درود و سپاس از لطف شما دوست گرامی بدرود - 1403/1/29
یک هم وطن - من بدون مدار این رادیو ساختم باصدای واضح و بلند بدون برق و باطری
پاسخ:باتشکر از لطفتان امیدوارم بقیه دوستان هم همت کنند و دست به اچار و هویه شده خودشان بسازند و لذت ساختن را ببرند چون در داشتن لذت نیست هنر ساختن است - 1402/6/13
AEC - درود
استاد ممنون خیلی خوب و عالی - 1400/10/23
پرویز مهرزاد - سلام درود جناب عبداحق عزیز بسیار خوشحالم که وب سایت شما با مطالب مفید وعالی فعال شده است.
پاسخ:باسلام و تشکر از لطف و مرحمت شما دوست عزیز و گرامی - 1400/8/28
پرویز مهرزاد - سلام ودرود استاد عبدالحق عزیز بسیار خوشحالم که سایت جنابعالی بامطالب جدید وعالی دوباره فعلیتش را شروع نموده است.
پاسخ:با سلام تذکر بجا و بموقعی بود بسیار متشکرم - 1400/8/28
ایزدی - یه مشکلی داره این طرح. کل سلف ها با هم 12. 7 میکرو میشه که با خازن 270 پیکو، فرکانس مرکزی فیلتر 2.7 مگا هرتز می شه. کمترین سلف هم (0.1 میکرو) با همون خازن 270 پیکو 30 مگاهرتز رو رد می کنه. بنا بر این نیازی به خازن های دیگه نیست. دوستان دیگه نظرشون چیه.
پاسخ:باسلام و تشکر کل خازن ها و سلفها برای فرکانس 1800کیلو که ابتدای باند رادیو اماتوری است کم است و بسختی تنظیم می شود اما برای 3500 بله زیاد است - 1399/8/24
هومن - سلام .علت استقبال نکردن در خور توجه همین نا واردیست .این مطلب بسیار گنگ و پر از اشتباه هست
پاسخ: سلام بنده هم ضمن تائید نظر شما درخواست می کنم مطلب کامل تر و بهتر و درست تر را بفرمائید بنده بنام خودتان درج و منتشر نمایم
پاسخ:https://t.me/joinchat/AAAAAEJj30AwLGIyi_UQ3g مدارات لامپی - 1396/12/17
علی - سلام شما مکتبی و انقلابی هستید درسته ؟
پاسخ: سلام بهیچ عنوان و تقریبا هیچ جائی من چنین ادعائی نکرده ام اما این همه شهید و زخمی و جانباز و اسیر و زحمت و فعالیت برای حفظ انقلاب و سرزمین عزیزمان ایران خیلی حرام لقه گی و بی اصل و نصبی می خواهد که چشم خودرا ببندیم و از این اب و خاک حمایت و به این مردم عشق نورزیم حالا شما اسم انرا هرچه دوست دارید بگذارید نظرتان محترم است - 1396/12/17
هومن - سلام
بنده یکی از علاقمندان لامپ هستم . و 10 سال اخیر را بر روی مدارات لامپی کار کردم .با سرچ اینجا را پیدا کردم .می خواستم ببینم در زمینه مخابرات فعالیت لامپی در ایران هست ؟
این مطلب راجب لامپ واقعا توجه مخاطب علاقمند را جلب می کند ؟
من فکر می کنم نویسنده اصلا راجب لامپ حس خوبی ندارد .عذر خواهی می کنم
پاسخ:سلام دوست عزیز از صراحت و فصاحت بیان شما خوشحالم مطلبتان راجع به نویسنده مطلب لامپ کمی کم لطفی و شاید سخت گیری در بر دارد نویسنده مطلب استاد عاملی بزرگ رادیو اماتوری ایران هستند و مطلب را بی اندازه ساده و اسان گفتند چون اکثر جوانها از لامپ و ولتاژ کار ان وحشت داشته و تقریبا هیچ نمی دانند اما ظاهرا شما در مورد لامپ مطلع و ازموده هستید لذا برخود نگیرید شما هم اگر در مورد لامپ و یا مطالب استاد عاملی نقد و نظری دارید بسیار خوشحال می شوم مکتوب بفرمایید تا در همان بخش یا در بخش جدید بنام خودتان منتشر شود
پاسخ:https://t.me/joinchat/AAAAAEJj30AwLGIyi_UQ3g - 1396/12/16
سعیدی - سلام استاد بنده بی جواب ماندم
پاسخ:با سلام و پوزش از تاخیر طبق تجربه دوستان این مدار به دلیل نامرغوب بودن قطعات نو موجود در بازار معمولا در ابتدا کار نمی کند لذا بتوصیه استاد عاملی بهنر است از قطعات اوراقی رادیو و ضبط ها استفاده شود قطعات معمولا در گیر این رادیو ابتدا ای سی سویچ یا کلید زنی است که یک مدل خاصش برای مدار مناسب است و مدلهای دیگر فرکانس کار و ولتاژشان مناسب نیست درمورد ای سی مدولاتور و دمدولاتور 3028 این ای سی هم بشدت مورد شک و شبهه است در موردی باتعویض 5 عدد ای سی دو عدد که بهتر بود در مدار بکار گرفته شد لذا بهترین روش استفاده از مرحله مرحله و گام بگام کار کردن رادیو است ضمن انکه اگر فرستنده کار بیفتد گیرنده هم کار خواهد کرد و بالعکس لذا شما می توانید مدار را از میکروفون در حالت فرستنده یا بلندگو در حالت گیرنده شروع نمایید و اگر مسیر سیگنال جدا باشد در نقشه شما می توانید از تقویت صدا شروع کرده و به دمدولاتور رفته و سپس به فیلتر و بعد میکسر وی اف او و در اخر به فیلتر تنظیم باند بروید و حد اکثر سیگنال و حساسیت را بدست اورید پس فیلتر های رادیویی یا بقول شما توکو ها قسمت اخر تنظیم و تعقیب مدارتان است اگر شد برای اطلاع شما و سایر دوستان مدار را در حالت گیرنده و فرستنده جدا اراعه خواهم داد یا با رنگ مسیر سیگنال را جدا می کنم که راحت تر باشد اگر شما عضو تلگرام هستید در یکی از گروه های رادیو اماتوری بیایید و مستقیما با دوستان سازنده و استفاده کننده رادیو تماس گرفته راهنمایی شوید اگر نه ادرس ایمیلتان را بدهید تا راهنمای مونتاژ را برایتان بفرستم
پاسخ:http://py2ohh.w2c.com.br/trx/ararinhamontagem/montandoararinha.htm
راحل مونتاژ و تست مدار است - 1396/11/5
آرشیو
- تير 1403
- مهر 1402
- ارديبهشت 1401
- دی 1400
- آبان 1400
- ارديبهشت 1399
- اسفند 1397
- آذر 1397
- آبان 1397
- خرداد 1397
- ارديبهشت 1397
- فروردين 1397
- اسفند 1396
- بهمن 1396
- دی 1396
- آذر 1396
- آبان 1396
- شهريور 1396
- مرداد 1396
- تير 1396
- خرداد 1396
- ارديبهشت 1396
- فروردين 1396
- اسفند 1395
- بهمن 1395
- دی 1395
- آذر 1395
- آبان 1395
- مهر 1395
- شهريور 1395
- مرداد 1395
- تير 1395
- خرداد 1395
- ارديبهشت 1395
- فروردين 1395
- اسفند 1394
- بهمن 1394
- دی 1394
- آذر 1394
- آبان 1394
- مهر 1394
- شهريور 1394
- مرداد 1394
- تير 1394
- خرداد 1394
- ارديبهشت 1394
- فروردين 1394
- اسفند 1393
- بهمن 1393
- دی 1393
- آذر 1393
- آبان 1393
- مهر 1393
- شهريور 1393
- مرداد 1393
- تير 1393
- خرداد 1393
- ارديبهشت 1393
- فروردين 1393
- اسفند 1392
- بهمن 1392
- دی 1392
- آذر 1392